Yritys

Simmes Oy:n päätoimiala on huoneistovuokraus kerrostaloissa aivan Simpeleen keskustan tuntumassa. Pidämme asunnot kunnossa ja viihtyisinä. Toivomme, että ehkä juuri sinä yksin tai perheesi kanssa haluaisit asua Simmeksen asunnossa.

Uutena palveluna Simmeksellä on tarjota vuokralle upea, viihtyisä rantapaikka kirkasvetisen Suuri-Valkiajärven rannalla Laikossa. Mahdollisuus saunoa, uida, grillailla kesäkeittiössä ja majoittua nostalgisen erämökin hengessä. Katso kuvat ja lisätietoja vuokrattavista kohteista.

Majoituspalvelua meillä on kalustetuissa, tilavissa huoneistoissa. Niissä voi majoittua yhdestä yöpymisvuorokaudesta aina viikkojen tai jopa useamman kuukauden ajaksi. Huoneistohotellimme on erityisesti perheiden ja Metsä Board -kartonkitehtaan komennusmiesten suosiossa. Vuodepaikkoja on yhteensä 49 majoittujalle. 

Lisäksi tarjoamme asumiseen liittyvinä palveluina isännöinti- ja kiinteistöhuoltopalveluja. Huollon ripeät ammattilaiset vastaavat niin sisäpuolisesta siisteydestä kuin piha-alueista sekä talotekniikkaan liittyvistä huolto- ja kunnostustöistä. Isännöinnissä meillä on taloyhtiöitä Simpeleen ja Parikkalan alueilla. 

Palvelussamme on tärkeää luotettavuus ja rehellisyys, tasapuolisuus ja avoimuus sekä positiivinen ja ammattimainen ote kaikessa työssämme. Haluamme tehdä asumisen ja elämisen sinulle helpommaksi.

Simmes Oy perustettiin emoyhtiö Metsä-Serlan toimesta vuonna 1997, jolloin kartonki- ja paperitehtaan liiketoiminnoista käytiin kauppaa, mutta ilman tehtaan omistamia kerrostaloja. Loppuvuodesta 1998 Simmes Oy:n osakekanta myytiin yksityisille ja edelleen nykyisille omistajille v. 2003.